Salata asezonata de primavara

de Dya Daniela Andrei in Salate, 29 Mar 2011 | 7175 vizualizari

 

La cata culoare am vazut zilele acestea pe site,,, nu am putut rezista!

 

INGREDIENTE

  • ridichi
  • 2 rosii
  • salata verde
  • porumb dulce
  • branza feta (cuburi)
  • sunca/muschi (cuburi)
  • ardei gras rosu
  • ceapa (taiata julien)
  • 2 oua fierte (tari)
  • 1 morcov fiert
  • 1 felie de telina fiarta
  • masline negre
  • tarhon aromat de la fuchs
  • sucul de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • un praf de sare - optional
  • un praf de piper macinat
  • menta proaspata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata asezonata de primavara:

Fierbem ouale 10 minute pentru a iesi tari, si separat,  morcovul si telina. Le lasam sa se raceasca, iar apoi le taiem cuburi/felii si le asezam intr-un bol impreuna cu celelalte ingrediente, amestecand usor sa nu se farame. Adaugam uleiul, sucul de lamaie si sarea/piperul dupa gust.

Inainte de servire presaram tarhonul/menta tocate marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Tarhonul/menta confera un gust deosebit prin aroma sa. Cantitatea ingredientelor variaza in functie de preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata asezonata de primavara" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de primavara